Vytisknout tuto stránku

Zaváděcí nabídka Disney+ je tu: za rok zaplatíte jen 1.590 Kč

Od dnešního dne se můžete předregistrovat k hodně očekávané video službě a za rok používání zaplatíte výrazně levněji, konkrétně stejně, jako za 8 měsíců. Foto: archiv autora

Jak jsme vás už informovali, streamovací služba (VoD) Disney+ bude v České republice spuštěna 14. června 2022 při ceně měsíčního předplatného 199 Kč, ročního pak 1.990 Kč.

K TÉMATU:

Aplikace video služby Disney+ Na čem si ji budeme moci pustit?

Kdy Disney+ přijde na český trh a kolik bude stát

Současná zaváděcí nabídka je nyní k dispozici pro ty, kteří předregistraci stihnout do půlnoci 13. června, 2022. Najdete ji na www.disneyplus.com (externí odkaz, nové okno), kde jsou také pravidla a podmínky. Poté, v den spuštění VoD, obdržíte příslušný odkaz.

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company, která nabízí pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic. Ve vybraných zemích pak najdete, podle zaslané tiskové zprávy, i produkci přidružené značky Star.

VoD je součástí Disney Media & Entertainment Distribution a pořady pocházejí například ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX či Searchlight Pictures.

Číst 1167 krát Naposledy změněno úterý, 10 květen 2022 09:48