Vytisknout tuto stránku

Sony LinkBuds S: vylepšený poslech, vylepšené hry s rozšířenou realitou

Novinka má, podle výrobce, představovat „novou dimenzi sluchátek“, která jsou extrémně lehká (5 g). Koupit si ji můžete už dnes… Foto: Sony

Sluchátka typu true wireless mají měniče o průměru 5 mm a byla navržena s ohledem na životní prostředí stejně, jako základní Sony LinkBuds uvedená v únoru. Obaly jsou tak bez plastů a využity byly recyklované materiály z automobilových dílů. Ovládání obstarává panel s dotykovým senzorem, měnit mj. můžete nastavení zvuku, obnovit lze také přehrávání hudby.

K TÉMATU: Přicházejí lehounká sluchátka Sony LinkBuds. Váží pouze 4 gramy

U Bluetooth je využito tzv. rychlého párování Google a propojení je možné jak se zařízením se systémem Android, tak s notebookem, stolním PC nebo s tabletem s Windows 10/11.  K dispozici je rovněž kódování zvuku Sony LDAC a systém DSEE Extreme pracující na zkvalitnění muziky v reálném čase. Vylepšen má být i zvuk při hraní her s rozšířenou realitou, jako je například Ingress.

Potlačení okolního hluku má na starosti procesor Sony V1, který má zároveň zvyšovat kvalitu audia a omezovat zkreslení při nižší spotřebě energie. Novinka má vydržet – se zapnutým potlačením okolního hluku – 6 hodin, dok nabídne dalších 14 hodin. Pokud spěcháte, 5 minut rychlého nabíjení by podle výrobce mělo postačit na až 60 minut přehrávání.

Skutečně bezdrátová sluchátka LinkBuds S mají být ke koupi ode dneška za 4.999 Kč v bílé, černé či barvě zvané ecru (nebělené plátno, či surové hedvábí).

Číst 941 krát