Vytisknout tuto stránku

SledovaniTV vydalo aktualizaci aplikace pro televizory LG, později bude i Samsung

AKTUALIZOVÁNO: Podle oznámení výrobce, prošla aplikace redesignem a jsou tu i některé vylepšené (vyhledávání) a zcela nové funkce, jako profily.Foto: archiv autora

AKTUALIZOVÁNO, 15:00 hod.: SledovaniTV také u některých kanálů (ČT, TV Barrandov a RTVS Jednotka a Dvojka) přidalo funkci Audio popis. Tu využívají zejména nevidomí uživatelé a slouží k popisu děje, scény, chování a mimiky postav.

 

Výsledkem obou aktualizací má být také zcela nová domovská obrazovka obsahující krom rozkoukaných pořadů a oblíbených kanálů i doporučení na zajímavé pořady. Profily jde vytvářet, spravovat a přepínat, redesignem prošel i tzv. TV program, zjednodušeně řečeno EPG, který má být nyní „přehlednější a intuitivnější“. Každý pořad má mít také v horní části podrobnější popisek plus další údaje (např. trvání a rok uvedení).

K TÉMATU:

Nový kabát získala také párovací obrazovka, na „chytrých“ televizorech bylo přidáno vyhledávání jak mezi TV pořady, tak mezi filmy, seriály a televizními stanicemi.

SledovaniTV ohlásilo, že už nyní je aktualizace aplikace k dispozici pro LG, televizory Samsung mají přijít na řadu o… „několik týdnů později“.

Internetová televize (IPTV) SledovaniTV nabízí více než 200 televizních kanálů a přes 100 rádiových stanic. Kvalita vysílání jde od SD po 4K a funguje také jako virtuální videorekordér, takže je k dispozici až záznam pořadů pro až 120hodin. Aplikace je dostupná na řadě zařízení, jako jsou televizory, počítače, boxy s o. s. Android TV a rozumí si i s Amazon Fire TV Stick, Google Chromecast a Apple TV.

 

Číst 1264 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 říjen 2022 12:08