Vytisknout tuto stránku

T-Mobile TV: nově v HD, s volbou jazykových stop a titulky

Podle zaslané tiskové zprávy, cituji… „V uplynulých týdnech proběhl dlouho očekávaný přesun vybraných televizních stanic z kvality SD do HD.“

T-Mobile TV po dohodě s Canal+ zaměřené na fotbalové fanoušky zákazníkům nově nabídne v HD stanice jako Barrandov Krimi, Cartoon Network, Discovery Science nebo Kino Barrandov, zachována zůstala možnost zhlédnout pořady až sedm dní zpětně.

K TÉMATU:

Další novinkou je sledování vybraných stanic v různých jazykových mutacích a momentálně jsou verze připraveny u více než šedesáti kanálů. Kromě originálního jazyka jde především o anglické, slovenské, německé nebo španělské stopy. Informace o dostupných jazykových verzích byste měli nalézt přímo při sledování pořadu.

Třetí novinkou je možnost sledovat pořad s titulky. Ty jsou nyní dostupné u více než 30 stanic a jejich počet se má, podle vyjádření operátora, nadále rozrůstat.

Jazykové stopy jsou dostupné jak na set-top boxech, tak v aplikaci T-Mobile TV GO v televizorech, telefonech a také na webu. Titulky si můžete zapnout u aplikace v televizoru a v telefonu, dále u boxů Kaon a Skyworth. Na starších zařízeních typu Arris VIP4302 funkce dostupná nebude. Zákazníci si však prý v rámci smlouvy o pronájmu mohou tento box vyměnit za novější model, a to zdarma.

 

Číst 869 krát Naposledy změněno středa, 16 listopad 2022 14:54