Vytisknout tuto stránku

Videotéka SkyShowtime už v únoru. Společně s Prima+…

Streamovací služba v září minulého roku oznámila (více samostatný článek) svůj vstup do Česka a mj. i na Slovensko během 1. čtvrtletí 2023. Jak to tak vypadá, svůj slib plní….

Nová evropská streamovací služba bude od 14. února dostupná na osmi nových trzích ve střední, jižní a východní Evropě. Počet těch aktivních se jí tak zvýší na 20 a konkrétně v Česku startuje stejný měsíc, jako Prima+ o které jsem psal pro Televizní web (odkaz níže).

K TÉMATU:

 V Česku za přístup zaplatíte 179 Kč měsíčně, na Slovensku pak 5,99 €. Pustit si SkyShowtime budete moci na webových stránkách www.skyshowtime.com a přes aplikace na zařízeních Android a Android TV, dále na Applu (iOS a tvOS), Google TV a televizorech LG.

Ke zhlédnutí mimo jiné prý budou i, cituji…. „…dosud neodvysílané filmy od studií Universal Pictures a Paramount Pictures, nové a exkluzivní seriály, obsah pro děti a rodinu a výběr ikonických titulů z knihoven Nickelodeon, DreamWorksAnimation, Paramount+, Showtime, SkyStudios a Peacock“.

Namátkou: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, dále seriály včetně: 1883, 1923 a Yellowstone, a také například , Halo, Law & Order (řada 21), The First Lady či Vampire Academy.

Na platformě se letos také objeví český seriál Vítěz, polský seriál Warszawianka a maďarský seriál The Informant.

Poznámka autora: překvapivě nebyla oznámena aplikace pro televizory Samsung…

 

Číst 731 krát Naposledy změněno úterý, 31 leden 2023 09:35