úterý 16 duben 2024
Text Size

Kompaktní zvuková lišta Bose Smart Soundbar 600 i s „horním efektem“

Novinka známé společnosti má výbornou výbavu (Dolby Atmos, Wi-Fi, Spotify) a doplňuje vlajkovou loď značky, Smart Soundbar 900. Foto. Bose

Bose Smart Soundbar 600 (13.990 Kč) je reprosystém využívající pětice reproduktorů, které mají být umístěny za nesnímatelnou kovovou mřížkou. Dva podlouhlé jsou namířené do stran, centrální zajišťuje dialogy a dva směřují vzhůru, takže se zvuk vytváří jak odrazem od stěn, tak od stropu.

K TÉMATU:

Zvuková lišta má rozměry 700 x 55 x 110 mm a je vybavena rozhraním HDMI (eARC), digitálním optickým audio vstupem a také Bluetooth a Wi-Fi (bližší specifikace neudána). Využít lze také zabudovaného Google Chromecast a Apple AirPlay 2.

Bose SS 600 také můžete rozšířit o subwoofer a bezdrátové zadní repro, díky kompatibilitě s některými dalšími reprosystémy, nebo reproduktory značky můžete lištu začlenit do domácího bezdrátového rozvodu hudby. Využít jde rovněž aplikace Bose Music.

 

Číst 729 krát Naposledy změněno neděle, 12 únor 2023 12:05

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.