Vytisknout tuto stránku

Varta Outdoor Ambiance Lantern L10: odolná proti pokropení a s LED značky Cree

Nová lucerna se zárukou 3 roky nabízí v nestandardním provedení několik různých funkcí a využívá nejprestižnější „žárovkové“ značky na trhu – Cree. Foto: Varta

Tělo lucerny (469 Kč, foto i v úvodu vedle hrací desky), která má háček k zavěšení nahoře i dole, odolává kapající vodě (IPX4), takže je určena jak dovnitř, tak ven. Stmívatelná (pevná) LED značky Cree dává až 150 lumenů a nastavit ji můžete do šesti různých barev (červená, zelená, modrá, žlutá, magenta a tyrkysová).

K TÉMATU: Varta Outdoor Sports H30R Wireless Pro: odolná dobíjecí čelovka s „nočním viděním“

Svítilnu, která je ke koupi ve třech barevných provedeních (modrá, černá, bílá) lze použít nejen pro tlumené náladové osvětlení, ale také např. v dětském pokoji či pro venkovní osvětlení herní desky tak, jak to vidíte na úvodním snímku. Horní část lucerny, tedy průsvitný a částečně průhledný kryt, lze jednoduše sundat pro jasnější osvětlení bez stínění.

Varta L10 je napájena šesticí tužkových baterií typu AA, maximální doba provozu je udávána na 250 hod. v případě bílého světla (nízký výkon) a na 15-60 hod. v případě barevného osvětlení.

Vedle L10 nabízí Varta i modely L20 (odolnější, zapůjčen na test), Sports L10 a Sports L20. A také konzervativnější L30 a vysoce odolnou Indestructible L30 Pro.

Číst 581 krát Naposledy změněno středa, 22 únor 2023 09:41