Vytisknout tuto stránku

Vestavné mikrovlnky Mora 2023 ve vyladěném designu

Nová generace domácích spotřebičů nastupuje i v této oblasti a má být sladěna s nedávno uvedenými novinkami (odkaz níže). Nabízena bude ve třech barevných provedeních a s různou výbavou. Foto: Mora

K dispozici je až devět automatických programů, včetně běžného ohřevu, pečení kuřecího masa, rozmrazování a třeba i přípravy pizzy kombinovanou technikou (mikrovlny – rozmrazení plus gril). Je tu i automatické čistění nerezového vnitřku a gril je typu Quartz o výkonu až 1.200 W v pěti stupních. Využít také můžete vaření ve více fázích, jako už zmiňované rozmrazení s následným grilováním.

K TÉMATU:

Mora VMT 445 - ovladaní.

Mikrovlnky se podle provedení ovládají knoflíkem a tlačítky, nebo za pomoci dotykového panelu (viz foto) a jsou opatřeny ochranou proti ulpění otisků prstů a dětským zámkem. Můžete je instalovat do horních či vysokých skříněk, ale také do skříněk bočních.

Jako příklad zmiňme Mora VMT 745 B (7.990 Kč, foto i v úvodu) s panelem z černého skla. V nerezovém vnitřku o objemu 25 l je umístěn otočný talíř o průměru 315 mm. Po vaření využijete čistící program Eco Clean, takže vložíte misku s vodou a pára následně nečistoty změkčí, takže jdou snadněji setřít.

Mora VMT 745 B - dotykové ovládání.
Číst 618 krát