Vytisknout tuto stránku

Logitech pro iPad: nové a zajímavé příslušenství 

Tablety od Applu dnes dostaly tři nová pouzdra s někdy až překvapivými vlastnostmi. Jedno z nich prý například zcela nově obstarává ochranu pro nárazům.

 

Tři nová pouzdra mají různé vlastnosti a je na vás, které si vyberete:

  • Logitech Hinge (od 1.499 Kč) je flexibilní pouzdro s kloubem s pevným sevřením nastavujícím iPad do potřebného úhlu v rozsahu 50stupňů, přičemž tablet bude v dané poloze pevně držet.
  • Logitech Big Bang (od 2.199 Kč) je lehký a tenký kryt zajišťující, citujeme, „extrémní ochranu proti nárazům, kterou by jinak zajistil objemný a odolný kryt“. Ochrání tablet při upuštění (testováno z výšky 1,4 m), nárazech do displeje či dokonce úderech. Ochránit má ale také před poškrábáním či politím. Dovoluje rovněž tablet nastavit do pěti různých úhlů.
  • Logitech Turnaround (1.379 Kč, viz foto výše) – stylové pouzdro umožňující podle potřeby natočit iPad na šířku nebo na výšku a poslouží i jako víceúčelový stojánek se čtyřmi polohami.

Všechna pouzdra jsou k dispozici ve verzích pro tablety iPad Air, iPad mini a iPad mini s Retina displejem. 

 

Logitech Hinge.

 

 

Logitech Big Bang.

 

 

Číst 4434 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:13

2 komentáře

  • Odkaz Komentáře Bohouš Herwig neděle, 27 duben 2014 14:37 napsal(a) Bohouš Herwig

    Máte naprostou pravdu. U pouzder tohoto typu mě to překvapuje vždy, ale asi tam je nějaký technický problém. Logitech je přemýšlivá fimra

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Jan čtvrtek, 24 duben 2014 19:52 napsal(a) Jan

    Skoda ze neni soucasti i klavesnice. Kdyz uz je tolik moznosti jak udelat malou, lehkou, bezdratovou klavesnici, ktera bude soucasti obalu. Hlavne pouzivani klavesnice na obrazovce u ios je pro mne osobne nepohodlne. Hlavne vidim absenci klaves "sipky nahoru, dolu.." a pri aktivaci je velka cast skrita.

    Nahlásit