Vytisknout tuto stránku

AVG partnerem Sony Mobile

Telefony a tablety značky Sony Xperia budou od letošního podzimu vybavovány 180denní zkušební verzí aplikace AVG AntiVirusPro. To ale není všechno… 

AKTUALIZOVÁNO   

Foto: autor

 

Společnost AVG Technologies oznámila počátek tříletého obchodního partnerství se Sony Mobile. Týká se aplikace AVG AntiVirus Pro for Android, kterou budete mít možnost – v plné verzi a v případě zakoupení telefonu či tabletu Sony Xperia – používat bezplatně po dobu 180dnů. Po jejím završení se buď můžete rozhodnout o zakoupení aplikace, včetně jejích rozšířených funkcí, nebo o přechodu na bezplatnou verzi AVG AntiVirus Free. 

AVG AntiVirus Free for Android je první mobilní aplikací, která přesáhla hranici 100 milionů stažení v obchodě Google Play. 

 

Poznámka redakce: v tiskové zprávě se na jednom místě praví, že se akce týká všech zařízení Sony Xperia, na jiném, že se týká Sony Xperia řady Z3. Podrobnosti zjišťujeme. 

 

AKTUALIZOVÁNO, 8.10.2014, 14:40h – od výrobce jsme se dozvěděli následující: Vše se týká oficiálně předinstalované aplikace AVG AntiVirus přímo od Sony a nikoli tedy aplikace stáhnutelné z Google Play. 

Za druhé: partnerství se bude týkat všech telefonů a tabletů pod značkou Sony Xperia uvedených na trh v příštích třech letech, počínaje novými modely Xperia Z3. Dřívějších výrobků se tato akce netýká!

 

 

Číst 4408 krát Naposledy změněno středa, 08 říjen 2014 14:36