Vytisknout tuto stránku

Lenovo Yoga 3 Pro: tenčí než tužka ohebnější než Twigy

Tenký (13 mm) a lehký (1,2 kg) konvertibilní notebook s displejem s velmi vysokým rozlišením, zvukem od JBL a uchycením à la pásek od hodinek s 800 díly oceli a hliníku.  

Foto: Lenovo

 

Za 33.880 Kč dostanete – v oranžové, stříbrné nebo zlaté barvě – překvapivě řešený ultrabook u něhož je tělo spojeno s LCD displejem krytým odolným sklem Gorilla Glass ve stejném stylu, jaký lze vídat u kovových pásků od hodinek. Místo obvyklých dvou pantů jich tak má Yoga 3 Pro rovnou šest, což má umožnit snazší práci v jednom ze čtyř režimů: Notebook, Stojan, Stan a Tablet. 

Zabudován je také software Harmony optimalizující nastavení pro více než 50 nejoblíbenějších aplikací, takže například při čtení e-knihy počítač automaticky změní jas a ztlumí barvy v závislosti na okolním osvětlení, při použití prezentačního softwaru umožní vybrat dotykové nebo pohybové ovládání a při sledování videa zase optimalizuje zvuková nastavení.

Yoga 3 Pro s displejem s rozlišením 3 200 x 1 800 bodů vydrží pracovat na baterii až devět hodin, má zabudován netočivý disk typu flash SSD s kapacitou až 512 GB, procesor Intel Core M a integrovanou grafickou kartu Intel.

 

Co to je SSD disk se dozvíte zde – (odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

 

Číst 3915 krát Naposledy změněno neděle, 16 listopad 2014 13:59