Vytisknout tuto stránku

Skinzone Screenshield Tempered Glass: odolá prý i kladivu

Vyslovenou specialitku uvedl český výrobce ochranných a dekorativních fólií, Skinzone. Jde o nerozbitné ochranné sklo pro několik druhů mobilních telefonů.  

Foto: Skinzone

Aktuální seznam mobilních telefonů pro které se sklo hodí, najdete zde. 

Screenshield Tempered Glass přijde na 490 Kč a je momentálně dostupný pro telefony Apple, LG a Samsung. Výrobce nicméně počítá s tím, že brzy přibudou i další značky. 

Sklo je tenké (0,26 mm) a vysoce odolné a má dokonce vydržet i přímý úder kladivem, což se hodí při pádu „namazanou“ stranou dolů. V běžném provozu ochrání proti škrábancům způsobeným třeba i ostrými předměty. Jeho vrchní vrstva je oleofobická a tudíž snižující špinění, podle výrobce by rovněž měla zamezit ulpívání otisků prstů. Spodní vrstva je silikonová a ta má naopak zajistit instalaci bez vzniku bublinek.

Stejně jako u ostatních produktů na odolné sklo firma nabízí doživotní záruku a možnost odborné instalace. Pro ty, kdo ji budou dělat sami, je k dispozici demonstrační video a telefonní linka +420 266 611 031, na níž si mohou domluvit i aplikaci skla zdarma.

Pokud si Screenshield Tempered Glass objednáte do konce roku, dostanete zaváděcí slevu 40 %. Stačí při objednávce v elektronickém obchodě Skinzone zadat kód „SSTG“. 

 

Číst 5993 krát Naposledy změněno středa, 12 listopad 2014 16:17