Vytisknout tuto stránku

AVG Cleaner for Android Pro má prodloužit výdrž telefonu

Verze 2.2 přináší vylepšené profily akumulátoru, drobně pozměněné ovládání a podporu nastupující verze operačního systému Android 5. 

Foto: AVG Technologies

 

Nejvýraznější změnou mají být výrazně změněné Profily baterie dovolující kvalitnější optimalizaci využití akumulátoru podle konkrétních podmínek, resp. přímo místa, na němž se s mobilem právě nacházíte. Je tu i možnost ručního nastavení u něhož si můžete sami upravit vestavěné funkce jako Wi-Fi, Bluetooth či automatickou synchronizaci souborů. 

Do ovládání byly přidány přepínače On/Off, takže je na první pohled vidět, co máte vypnuto a co zapnuto. Navíc indikátor ihned prozradí, kolik provozního času můžete vypnutím té které funkce ušetřit. 

K automatickým režimů „Domov“, „Práce“ a „Auto“ byl přidán nový profil „Slabá baterie“, který přichází ke slovu při překročení určité hranice úrovně napájení, např. při 20%. 

Z dalších funkcí jmenujme například výpis aplikací spotřebovávajících nejvíce systémových prostředků, čištění nepotřebných souborů z mezipaměti či vyhledávání velkých souborů, jako jsou stažená videa.

 

Číst 3785 krát