Vytisknout tuto stránku

Samsung Party Audio MX-T50 a MX-T70 s nadupaným zesilovačem

Dvousměrné stojanové reprosoustavy se zabudovanou světelnou show a funkcí Karaoke míří zejména na domácí diskotékové využití.

Foto: Samsung

Samsung T50 (8.990 Kč, audio systém typu 2.0) a Samsung MX-T70 (14.990 Kč, 2.1) mají zabudován zesilovač o hudebním výkonu 500 W, resp. 1500 W a v případě vyššího modelu také samostatný basový reproduktor s membránou o průměru 25,4 cm. Oba modely vyzařují ve dvou směrech a rovněž disponují funkcí Karaoke, která dovoluje připojit jeden (T50) nebo dva mikrofony (T70). Vše koření možnost propojit přes Bluetooth až deset reprosystémů Samsung Party Audio v jeden.

Ovládání obstarávají buď tlačítka na těle, dálkový ovladač, nebo speciální aplikace Samsung Giga Party Audio kompatibilní s operačními systémy Android a iOS. Ta navíc zvládá nastavit zvukové a světelné efekty (Párty, Ambient, Dance, Thunderbolt, Star a Lover) a měnit barvu podsvícení. Zabudovaný ekvalizér má představeno několik hudebních stylů, např. Hip-hop, či Rock, a k dispozici jsou také tzv. party efekty, jako Noise, Crush, Filter, Chorus a další.

K zařízením je možné bezdrátově napojit až dva hudební zdroje najednou a jejich vrchní část je odolná vůči polití vodou. Zabudováno je například rozhraní USB a 3,5 mm audio vstup.

Více řeknou fotografie...

 

 

 

 

 

 

 

 

Číst 2099 krát Naposledy změněno pondělí, 25 květen 2020 16:41