Vytisknout tuto stránku

Alza začala prodávat unikátní otočný televizor Sero

UVNITŘ FOTOGALERIE: Známý výrobce letos uvedl více tzv. designových, nebo chcete-li stylových televizorů než loni. Nabídka se ze dvou řad a sedmi úhlopříček rozrostla na tři řady a deset úhlopříček. Jde o Frame, Serif a Sero. Foto: Samsung

 

Sero je reakcí zejména na asijský trh, kde se často fotí a natáčí s telefonem na výšku. Televizor s obrazovkou s poměrem stran 16:9 tak umí pracovat v tradiční podobě, jde ale také otočit à la mobil.

Samsung LS05 Sero, oficiálně Samsung Sero QE43LS05T, přijde při zatím jediné úhlopříčce 109 cm, kterou Alza nabízí, na 39.990 Kč. Zda budou ke koupi jiné velikosti, není ještě známo.

A jak se obrazovka typu LCD (QLED) s rozlišením Ultra HD (4K) otáčí? Buď aplikací v mobilu nebo dálkovým ovladačem. Ve spodní části, tedy v jakémsi podstavci, je umístěna reprosoustava, která je typu 4.1, tedy s jedním basovým reproduktorem. Výkon zesilovače typu 5.1 (Dolby Digital Plus) je 60 wattů (RMS).

Televizor zvládá obsah s vysokým dynamickým rozsahem HDR v podobě HDR10, HDR10+ a HLG, umí své obrazové a zvukové parametry přizpůsobit místnosti a nechybí mu ani odpočinkový režim Ambient Mode+ a herní režim. Vše je doplněno zrcadlením obrazovky z mobilu a obousměrným Bluetooth Audio.

 

 

Číst 3534 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 červenec 2020 09:13