Vytisknout tuto stránku

Mora VTPS 547 BX aneb Poprvé včetně páry

Tradiční česká značka patřící pod Gorenje, resp. nyní pod Hisense, představila první multifunkční troubu zvládající jak přípravu pomocí páry, tak klasické horkovzdušné pečení, grilování či stále oblíbenější pomalé pečení. Foto: Mora

 

Vedle toho dovede Mora VTPS 547 BX (10.990 Kč) s objemem 70 litrů péct v několika úrovních zároveň, aniž by došlo k mísení vůní a chutí a lze v ní také například zavařovat. Mora využila patentovaný klenutý prostor inspirovaný tradičními pecemi na dřevo, odolný smalt a rovnoměrné uvolňování páry během celého pečicího procesu.

ČTĚTE TAKÉ: Gorenje uvedlo kombinované parní trouby. Zvládnou například i sous vide nebo pražení

K dispozici je řada programů: klasické pečení, gril s ventilátorem i bez něj, horkovzdušné pečení, pečení s párou, rychlý předehřev, rozmrazování a také funkce iEco pro pomalé pečení při nízkých teplotách.

O čistotu vestavné trouby se postará pyrolytický program a užitečné bude také vyjímání vnitřní skleněné strany dvířek nemluvě o teleskopických výsuvech plechů. Dvířka jsou zasklena čtyřmi skly se dvěma kovovými vrstvami čímž se má vnější sklo udržet chladné a bezpečné i pro děti. V ceně dostanete rošt a mělký a hluboký plech.

Mora VTPS 547 BX je vyvedena v nerezu s úpravou proti otiskům prstů v energetické třídě A+, ovládání obstarávají klasické „knoflíky“.
Číst 1737 krát Naposledy změněno středa, 15 červenec 2020 12:27