Vytisknout tuto stránku

Čtyřdveřová „americká“ chladnička Whirlpool WQ9I MO1L s „ledovačem“ a nastavitelnými mrazicími zónami

AKTUALIZOVÁNO (UVEDENO NA PRAVOU MÍRU): Broušený nerez, světla LED rozsvěcující se postupně, takže vaše oči mají čas se přizpůsobit, nebo dávkovač studené vody a ledu v dvířkách. To je „amerika“ známé značky postavená trochu jinak. Foto: Whirlpool

AKTUALIZOVÁNO (UVEDENO NA PRAVOU MÍRU): ve zprávě se vyskytla zásadní chyba – čtvrtina přístroje umístěná vpravo dole byla v tiskové zprávě označena za „zónu se třemi stupni mrazení“. Je tomu ale jinak a Whirlpool vydal opravu. Tato část má totiž dvě možnosti – mrazení i chlazení.  Nastavit zde tak můžete tři stupně mrazení a také tři stupně chlazení. Více níže.

 

Volně stojící kombinovaná čtyřdveřová chladnička (54.990 Kč) v energetické třídě A+ se ovládá elektronicky pomocí tlačítek nebo přes dálkový ovladač využívající zabudované Wi-Fi, takže je zapotřebí ji napojit i na router – směrovač. Napojuje se ale také, kvůli „ledovači“, na domácí vodovodní systém, přičemž má i vlastní filtr.

Celá horní polovina je chladnička, dolní čtvrtina vlevo je klasická mraznička a dolní čtvrtina vpravo je zóna se třemi stupni chlazení a třemi pro mrazení.

 

Využitelný objem chladničky (554 l) s obvyklým jedním kompresorem je rozdělen na 338 l pro chladicí a 216 l pro mrazicí část. Obě jsou s automatickým odmrazováním a známou technologií 6. smyslu, která je u mrazničky doplněna o ionizační systém.

Mraznička má také vpravo dole k dispozici variabilní oddíl se třemi volitelnými teplotami pro mrazení (-7 °C, -12 °C a -16 až -22 °C) a třemi pro chlazení. V tomto případě máte na výběr +10 °C, +4 °C a 0 °C.

Vše doplňuje plynulá distribuce chladného vzduchu, alarm pro případ nedovřených dveří a displej umístěný nad výrobníkem ledu, takže máte přehled o stavu chladničky, aniž byste ji museli otevírat a plýtvat tak elektrickou energií. K dispozici je rovněž tzv. prázdninový režim a extra rychlé mrazení.

Rozměry „americké chladničky“ (švh) jsou 905 x 1874 x 724 mm, hmotnost 142 kg, hladina hluku za provozu je 41 dB a roční spotřeba energie podle štítku EU 458 kWh.

 

 

 

 

Číst 1648 krát Naposledy změněno středa, 19 srpen 2020 11:25