Vytisknout tuto stránku

Lamax Noise Comfort ANC: bezdrátová sluchátka s potlačením šumu a kovovým kloubem

První sluchátka s Bluetooth v nabídce značky, která zároveň disponují technologií aktivního potlačení hluku okolí, tzv. ANC. Foto: Lamax

 

Náhlavní sluchátka (1.990 Kč) s frekvenčním rozsahem 20 Hz až 20 kHz vynikají velkými náušníky, kovovými klouby a integrovanými mikrofony, které snímají zvuky kolem vás a potlačují je tónem s opačnou frekvencí. Není tak zapotřebí tlumení pasivního, tedy zvýšením hlasitosti.

Ovládání najdete přímo na těle sluchátek, kde jsou tlačítka pro přehrávání skladeb, ovládání hands-free, hlasitost, aktivaci potlačení hluku a aktivaci audio asistentů (Siri nebo Google Assistant). Propojení s audio zařízením obstará buď Bluetooth 5.0 s celou řadou profilů (HFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2) nebo klasický kabel s konektorem typu jack (3,5 mm).

Hmotnost sluchátek je 380 gramů, zabudovaný akumulátor s kapacitou 1.050 mAh má zvládnout kolem 50 hodin provozu bez aktivovaného ANC, případně 26 hodin s ním. Nabíjení pak probíhá s využitím symetrického kabelu USB-C a nikoli dnes obvyklého MicroUSB. V odolném pouzdře, které dostanete v ceně najdete i adaptér do letadla.

 

 

Číst 1635 krát Naposledy změněno pondělí, 24 srpen 2020 08:03