Vytisknout tuto stránku

„Šedá myška“ pro náročné, Logitech MX Anywhere 3

Myš dokáže snímat polohu prakticky na libovolném povrchu, včetně skla, a díky bytelnému návrhu se také dá dobře přenášet mezi různými pracovišti doma i v kanceláři. Foto: Logitech

 

Dodává se, v šedé, růžové a grafitové barvě, ve verzi pro PC i Mac, a to vždy za 2.499 Kč, přičemž výrobce tvrdí, že „dobře padne do menší ruky“. Zvládá ale pracovat i s jinými operačními systémy než jsou macOS a Windows, a to s iPadOS, ChromeOS a Linuxem.

Myš MX Anywhere 3 komunikuje bezdrátově do vzdálenosti až 10 metrů a je vybavena konektorem USB-C. Při plném nabití vydrží až 70 dnů provozu, jednominutové dobíjení postačí až na tři hodiny práce. Na počítač ji napojíte buď s pomocí Bluetooth nebo přes dodávaný bezdrátový člen Logitech Unifying pro USB. Připojit ji lze až ke třem zařízením, přepínání je na stisk tlačítka.

Díky nové generaci rolovacího kolečka můžete s MX Anywhere 3 automaticky přepínat mezi krokováním s maximální přesností a rychloposuvem o až tisíc řádků za sekundu. Pro urychlení práce si také myš můžete přizpůsobit svým zvyklostem nebo využít předdefinované profily.

 

Číst 1569 krát Naposledy změněno pondělí, 21 září 2020 17:46