Vytisknout tuto stránku

Začíná se prodávat levný přenosný Technisat TechniRadio 6 IR nejen pro VKV a DAB

Známý výrobce představil rozhlasový přijímač kombinující v sobě VKV/DAB a internetové kanály. Ke koupi bude v bílé a v černé. Foto: Technisat

 

Dobře vybavený nástupce 5 IR představuje levný přijímač (1.899 Kč), který navíc koření Bluetooth a barevný displej s úhlopříčkou 6,1 cm, rozlišením 240 x 320 bodů a podporou funkcí SlideShow a catSLS.

Pro každý z tunerů je vyhrazeno 20 pozic pro uložení stanic, zabudovaný zesilovač s ekvalizérem má výkon 3 W (RMS). Díky Bluetooth 4.2 (EDR, A2DP) můžete streamovat hudbu z vašeho mobilu, napojení na internet provedete přes Wi-Fi 4; frekvence nebyla oznámena.

Ovládání rádia obstarávají otočné voliče a tlačítka na přední straně, využít můžete i aplikace Connect. Příjemnými funkcemi jsou pak například budík s odložením buzení a automatické nastavení času po výpadku proudu.

TechniRadio 6 IR lze napájet z externího zdroje 230 V nebo přes levný akumulátor Nokia BL-5C (Li-Ion, 1050 mAh), který ale není součástí balení (přijde na asi 130 Kč).

A ještě upozornění od místního zastoupení – v současné verzi firmwaru není podpora českého menu. Ta přijde o něco později s aktualizací.

 

 

Číst 1670 krát Naposledy změněno čtvrtek, 24 září 2020 12:07