Vytisknout tuto stránku

Skylink se více zaměřuje na kvalitní obsah. Na jeho stanici roste zájem o ten, který u nás nikdo jiný nešíří

Společnost M7 Group oznámila, že hodlá na své stanici Skylink 7 nadále posilovat kvalitní a atraktivní obsah, což se projeví i ve videopůjčovně Skylink Live TV. Foto: Skylink

 

Prvním krokem tímto směrem bylo spuštění samostatného televizního kanálu Skylink 7 před jedním a půl rokem. Ten si i díky premiérám titulů jako jsou Domácí hřiště, Vítejte ve Švédsku či Zmijovisko pravidelně zapíná více než polovina předplatitelů služby Skylink. Právě na Skylink 7 se objeví i další unikátní novinky, zejména výtečný politický thriller Černý baron (odkaz níže).

ČTĚTE TAKÉ: Podzimní seriálová dramata: HBO přinese Vlast a Medvědín, Skylink 7 politický thriller Černý baron (recenze)

„Divácké preference a vysoká sledovanost exkluzivního televizního obsahu jasně ukazují, co diváci požadují. V rámci programové nabídky Skylink 7 i naší videopůjčovny Skylink Live TV roste zájem právě o filmy a seriály, které u nás nikdo jiný nevysílá. Nabídku exkluzivního televizního obsahu proto budeme dále rozšiřovat,“ říká Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group.

Stanici Skylink 7 lze sledovat nejen přes satelit, ale také s internetovou službou Skylink Live TV.

 

Číst 1345 krát Naposledy změněno čtvrtek, 24 září 2020 14:42