Vytisknout tuto stránku

Nově u Skylinku: stanice Canal+ Domo pro vaření a péči o dům a zahradu

Novinka vysílaná v HD a v češtině míří na diváky s vášní pro vaření a péči o své okolí. Bude součástí balíčku Smart, ale po celý prosinec bude přístupná všem. Foto: Skylink

 

Dnes spuštěná stanice Canal+ Domo nabídne praktické tipy a návody typu „jak na to“, pořady o gastronomii nabízející pestrý výběr témat s recepty na jednoduchá jídla, kulinářské reality show nebo třeba výpravy za světovou gastronomií.

Další skupinou vysílaných pořadů jsou témata jako „skutečné teplo domova“, nebo snímky zaměřené na moderní trendy v bydlení. Stanice rovněž přináší rady, jak si zvelebit interiér, zahradu nebo jak si poradit s přestavbou či rekonstrukcí.

„Spuštění televizního kanálu Canal+ Domo je pro nás přelomovým okamžikem. Jedná se totiž o historicky první program z produkce Groupe Canal+, který se na českém trhu objevil. Čeští diváci sice mohli seriály z dílny Canal+ sledovat již dříve, exkluzivně u Skylinku, nyní však mají poprvé možnost užít si kompletní nový televizní kanál,“ říká Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, provozující značku Skylink.

Recepty a vybrané návody také najdete na webových stránkách www.canalplusdomo.cz.

 

Číst 1755 krát Naposledy změněno pátek, 04 prosinec 2020 09:58