Vytisknout tuto stránku

Mora uvedla dva klasické sporáky. Jeden s indukční deskou, druhý s plynovou…

Oba sporáky nabízejí, při šířce 50 cm, pečící troubu s objemem 70 litrů, trouba je vždy elektrická a má klenutou horní stranu pro rovnoměrnější pečení à la klasická pec na dřevo. Foto: Mora

 

Mora I 878 AW (12.990 Kč, energetická třída A) nabídne sklokeramickou indukční desku s dotykovým ovládáním přímo na desce, která navíc dovoluje spojit dvě plotýnky do jedné. Trouba jako taková má jedenáct různých programů a vedle klasiky jako je pečení, gril s ventilátorem i bez a horký vzduch, je tu i rychlý předehřev, rozmrazování, pomalé pečení při nízké teplotě a v neposlední řadě i EcoClean pro čištění vnitřku za pomoci  páry a bez chemických přípravků.

Mora I 878 AW.

Trouba má teleskopický výsuv umožňující bezpečnější manipulaci s plechy, nové závěsy dvířek s tlumením a ve spodní části je obvyklá úložná zásuvka pro příslušenství, jako jsou rošt, mělký plech nebo hluboký pekáč.

 

Mora K 878 AW.

Mora K 878 AW (11.490 Kč, energetická třída A) nabízí obdobnou výbavu jako výše uvedený sporák (včetně jedenácti programů), ale namísto indukce tu máme plynovou desku s hořáky jištěnými pojistkou. Jejich kryt představuje obvyklou dvoudílnou litinovou mřížku, která se však dá mýt v myčce na nádobí, a je tu i specialitka jménem digitální dotykový programátor. Ta dovoluje nastavit odložený start a konec pečení.

Mora K 878 AW - zapalování.
Číst 1448 krát Naposledy změněno úterý, 01 prosinec 2020 19:53