Vytisknout tuto stránku

TP-Link TL-WPA4226 KIT v podobě AV600 Powerline Wi-Fi má pomáhat Wi-Fi

Nová sada pro přenos dat přes elektrickou síť, má podle výrobce snadno rozšířit dosah vaší domácí Wi-Fi, a to pod jedním názvem sítě (SSID) a společným heslem. Foto: TP-Link

 

AV600 Powerline Wi-Fi, jak se také sada nazývá, dokáže šířit datový přenos přes rozvody elektrické energie. Nabízí automatickou synchronizaci s vaší Wi-Fi, takže po stisku tlačítka Wi-Fi Clone se mají síťové jméno SSID i heslo sítě Wi-Fi automaticky zkopírovat z vašeho směrovače, routeru. Následně jsou automaticky synchronizovány veškeré změny nastavení.

Sadu zapojíte do stávající sítě tak, že adaptér zastrčíte do elektrické zásuvky a ethernetovým kabelem ho připojíte k vašemu směrovači. Následně do kterékoliv požadované elektrické zásuvky na stejném elektrickém okruhu připojíte i druhý z adaptérů ve verzi TL-WPA4220 a po stisknutí tlačítka Pair (spárovat), je síť nastavena.

AV600 Powerline Wi-Fi pracuje se standardem HomePlug AV2, který dovoluje přenos dat až do rychlosti 600 Mb/s a vzdálenosti 300 metrů. Správa sítě se dá provádět i přes mobil a například můžete nastavit rozvrh dostupnosti Wi-Fi či vypnout a zapnout kontrolky LED na zařízeních.

Číst 1481 krát Naposledy změněno pátek, 18 prosinec 2020 08:34