Vytisknout tuto stránku

Zahájen prodej chytrých zásuvek Tesla Smart Plug a Tesla Smart Power. Mají i USB…

Jde o čtyři různé modely, některé zasouvané přímo do zásuvky, jiné à la pětipes navíc s řadou rozhraních USB. Foto: Witty

Všechny mají zabudováno Wi-Fi 4 na frekvenci 2,4 GHz, maximální zátěž je 2.300 W/10 A (úvodní model), resp. 3.680 W/16 A (ty ostatní), přičemž přes USB může jít až 2,4 A. Ovládání je možné přes mobilní aplikaci a můžete využít nejen doma, ale i na dálku přes internet. Výrobce upozorňuje, že pro vypnutí a zapnutí jde vytvořit vlastní časový plán, použít můžete časovač nebo si udělat scénáře pro různé situace. Příjemným doplňkem je sledování aktuální a dlouhodobé spotřeby.

ČTĚTE TAKÉ: Produkty chytré domácnosti Tesla nově spadají pod společnost Witty

 

Modely Tesla Smart Plug (od 449 Kč) jsou vlastně prodloužením běžné zásuvky a díky vysoké zátěži je využijete třeba i pro řízení elektrického přímotopu nebo pračky. Dodává se v provedení s jednou nebo dvěma zásuvkami (Plug Dual, 649 Kč) a dokonce i ve verzi Tesla Smart Plug 2 USB (749 Kč) kombinující jednu elektrickou zásuvku se dvěma konektory USB. S výhodou můžete obě části ovládat přes aplikaci Tesla Smart zvlášť.

 

Tesla Smart Power Strip 3 + 4 USB (1.099 Kč), kombinuje, jak říká název tři elektrické zásuvky a čtyři rozhraní USB. Všechno je opět možné ovládat zvlášť a nechybí ani sledování spotřeby připojených zařízení.

Číst 1392 krát