sobota 27 duben 2024
Text Size

Zahájen prodej chytrých zásuvek Tesla Smart Plug a Tesla Smart Power. Mají i USB…

Jde o čtyři různé modely, některé zasouvané přímo do zásuvky, jiné à la pětipes navíc s řadou rozhraních USB. Foto: Witty

Všechny mají zabudováno Wi-Fi 4 na frekvenci 2,4 GHz, maximální zátěž je 2.300 W/10 A (úvodní model), resp. 3.680 W/16 A (ty ostatní), přičemž přes USB může jít až 2,4 A. Ovládání je možné přes mobilní aplikaci a můžete využít nejen doma, ale i na dálku přes internet. Výrobce upozorňuje, že pro vypnutí a zapnutí jde vytvořit vlastní časový plán, použít můžete časovač nebo si udělat scénáře pro různé situace. Příjemným doplňkem je sledování aktuální a dlouhodobé spotřeby.

ČTĚTE TAKÉ: Produkty chytré domácnosti Tesla nově spadají pod společnost Witty

 

Modely Tesla Smart Plug (od 449 Kč) jsou vlastně prodloužením běžné zásuvky a díky vysoké zátěži je využijete třeba i pro řízení elektrického přímotopu nebo pračky. Dodává se v provedení s jednou nebo dvěma zásuvkami (Plug Dual, 649 Kč) a dokonce i ve verzi Tesla Smart Plug 2 USB (749 Kč) kombinující jednu elektrickou zásuvku se dvěma konektory USB. S výhodou můžete obě části ovládat přes aplikaci Tesla Smart zvlášť.

 

Tesla Smart Power Strip 3 + 4 USB (1.099 Kč), kombinuje, jak říká název tři elektrické zásuvky a čtyři rozhraní USB. Všechno je opět možné ovládat zvlášť a nechybí ani sledování spotřeby připojených zařízení.

Číst 1367 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.