sobota 27 duben 2024
Text Size

Bose SoundLink Flex: do nepohody s vlastním DSP

Novinka patří do rodiny umožňující přes aplikaci Bose Music propojit libovolné dva reproduktory do jednoho stereo systému nebo je využít na tzv. Party Mode (dva mono kanály) z nichž se line to samé. Foto: Biose

Přenosný Bluetooth reproduktorek za 4.390 Kč má rozměry 200 x 53 x 91 mm, hmotnost 460 g, krytí IP67 (co to je) a využívá patentované funkce, která automaticky optimalizuje šíření zvuku podle toho, zda stojí, leží, nebo visí. Využívá vlastní technologie digitálního zpracování signálu (DSP), vlastního širokopásmového reproduktoru a dvou protilehlých pasivních zářičů.

ČTĚTE TAKÉ: Kupujeme Bluetooth reproduktor: jak si dobře vybrat a na co nezapomenout

Flex si pamatuje až osm připojených zařízení, tlačítka umožňují přístroj zapnout/vypnout, ovládat hlasitost, připojit se k zařízení s Bluetooth a přehrávat, pozastavovat nebo přeskakovat skladby.

V nabídce jsou tři barevná provedení (černá, bílá, modrá), výdrž akumulátoru Li-Ion je udávána na až 12 hodin a dobíjení obstará konektor USB-C. Zadní strana je z měkkého silikonu, vpředu je ocelová mřížka. Výrobce udává, že „při pádu do vody Flex dokonce vyplave na hladinu“. Díky poutku ho lze připevnit ke karabině na batoh, zavěsit ve sprše nebo na plážovém křesle.

Číst 1349 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.