sobota 27 duben 2024
Text Size

Ocenění iF Design Awards 2024 pro Philips: 2x televizor, 1x zvuková lišta, 1x lícní sluchátka

Ve známé designové soutěži získala společnost TP Vision, výrobce A/V produktů se značkou Philips, hned čtyři ceny. Podívejme se na ně… Foto: TP Vision

Všechny čtyři oceněné výrobky, sportovní sluchátka A5608, zvuková lišta B6309 a televizory OLED+909 a OLED+959, má „na svědomí“ tým European Design se sídlem v Amsterdamu. V něm TP Vision navrhuje své výrobky pod sloganem „evropský design“. A co je u novinek oceňováno?

ČTĚTE TAKÉ:

 

Sluchátka Philips A5608 Bone Conduction Headphones přenášejí zvuk přes lícní kost a patří do skupiny venkovních sportovních sluchátek na běhání a cyklistiku, čemuž napomáhá i způsob uchycení a také to, že při přehrávání muziky máte stále otevřené uši a tudíž slyšíte okolí. Výrobce zdůrazňuje i drážkování zajišťující odvod potu.

 

Zvuková lišta Philips B6309 je v kompaktním provedení, zdůrazňován je subwoofer, který se dá použít na výšku i na šířku.

Televizor Philips OLED+909 má čtyřstranný systém osvětlení pozadí Ambilight a zvuk od Bowers & Wilkins využívající akustickou tkaninu Kvadrat vyrobenou z udržitelné vlny. Podstavec televizoru je z recyklovaného hliníku.

Vlajková loď Philips OLED+959 nabízí, podle výrobce, „zdrženlivý design“. Audio systém od Bowers & Wilkins využívá obdobnou tkaninu Kvadrat, jako předchozí model. Televizor je prvním, který je vybaven novou technologií Ambilight plus.

 

Číst 225 krát Naposledy změněno pondělí, 18 březen 2024 14:22

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.