pondělí 29 duben 2024
Text Size

TechniSat TechniRadio 40: malý radiobudík na každý (skoro) stolek

Radiobudík za 1.299 Kč ve čtyřech barevných variantách (na oficiálních stránkách zatím dvě) už je na českém trhu, resp. se sem chystá. Foto: Technisat

Výrobce k němu říká, cituji, „Tento malý, kompaktní a trendy radiobudík, který se dodává ve čtyřech různých barvách, lze umístit i na malý noční stolek.“ Dominuje mu rozměrný, modře podsvícený displej LCD, ovládání je na horní straně a na zadní najdete klasickou teleskopickou anténu. Vše doplňuje dobíjení přes USB (5 V, 1 A) a možnost napojit sluchátka.

ČTĚTE TAKÉ:

K dispozici jsou dva obvyklé tunery VKV/DAB, každý s deseti místy pro uložení stanic, nechybí budíky, usínání při rádiu (Sleep) a odložení buzení s rozměrným tlačítkem.

Výkon zesilovače je 1,2 W (RMS), spotřeba 4,5 W, v pohotovosti 0,7 W, a v ceně dostanete adaptér pro napájení ze sítě. Rozměry přijímače jsou 110 x 105 x 90 mm (švh), hmotnost 290 g.

Číst 146 krát Naposledy změněno neděle, 14 duben 2024 15:28

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.