pondělí 29 duben 2024
Text Size

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone X5 s nebývalou výdrží a rádiem

Za 1.390 Kč je tu, cituji, „…mimořádně odolný a spolehlivý tlačítkový telefon pro extrémní podmínky a náročné situace“. Jinak řečeno: určen je pro práci i za hodně ztížených podmínek a také třeba jako druhý telefon třeba když jdete na kolo, apod. Foto: Evolveo

Mobil má pogumovaný povrch, krytí IP68 (co to je) a v pohotovostním režimu má vydržet až tři týdny. Velkou výhodou je v tomto okamžiku také výměnný akumulátor typu Li-Ion s kapacitou 2.500 mAh. Ten se dobíjí přes moderní konektor USB-C, doba je udána na 3 hodiny.

ČTĚTE TAKÉ:

Telefon si můžete vybavit dvěma SIM (nano SIM), barevný displej má úhlopříčku 6,1 cm (2,4"), rozlišení 240 x 320 bodů a má mít „zvýšenou odolnost proti poškrábání a tlaku“. Zabudováno je tlačítko SOS, které automaticky vytáčí předvolená čísla (až pět) a odešle na ně i nouzovou zprávu. Uložit můžete až 500 kontaktů, SMS zpráv může být až 100 a je tu také osm rychlých voleb pro snadné vytáčení blízkých osob.

Za pozornost stojí i svítilna s LED o které výrobce hovoří, že je „silná“ (výkon neudán) a rozhlasový přijímač VKV/FM, který hraje i přes reproduktor. Vše je doplněno přehrávačem hudby, jednoduchým fotoaparátem, kalendářem, budíkem, poznámkami či kalkulačkou.

V ceně dostanete sluchátka, dobíjecí adaptér a paměť si můžete rozšířit přes mechaniku karty MicroSD (až 32 GB).

Eolveo StrongPhone X5 má rozměry 58 x 135 x 18 mm, hmotnost včetně baterie je 160 g.

Číst 152 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.