Vytisknout tuto stránku

Logitech Illuminated K830: extra klávesnice do obýváku

Podsvícená bezdrátová klávesnice do obývacího pokoje je navržena tak, aby zpříjemnila ovládání počítače propojeného s televizorem. Využít se ale samozřejmě dá i jinak.

 

 

Plným jménem se jí říká Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 (2.769 Kč) a vedle podsvícených tlačítek nabízí i rozměrnou dotykovou destičku a vyspělou technologii bezdrátového připojení. A také dobíjení baterií přímo v klávesnici.

Samotné provedení je kompaktní a lehké, tlačítka jsou jemná na dotek a jsou optimalizována pro ovládání multimédií. Intenzita podsvícení je automatická v závislosti na množství světla v místnosti a jakmile přestanete psát, podsvícení se po pěti sekundách vypne.

K počítači (či televizoru nebo multimediálnímu centru) se připojuje pomocí miniaturního přijímače Unifying pracujícího na frekvenci 2,4 GHz s dosahem až 10 metrů. 

Klávesnice je vhodná pro počítače s operačním systémem Windows 7 nebo Windows 8, dotyková plocha má rozměry 80 mm x 52 mm a podporuje dvouprstá gesta. Rozměry jsou 367 x 17x 125 mm, hmotnost 495 gramů.

 

 

 

 

 

Číst 6247 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:13