Vytisknout tuto stránku

Bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort Headphones: vylepšené potlačení ruchů, výdrž až 24 hodin

Od 10. října bude ke koupi novinka vybavená technologií ANC s aktivním potlačením okolních zvuků, ruchů (co to je), která postupně nahradí model QC 45. Zachovává design, má mít vylepšenou reprodukci i zmiňované ANC a také vyšší výdrž na baterie. Foto: Bose

Bezdrátová sluchátka Bose QC Headphones (9.990 Kč), tak se nyní oficiálně jmenují, jsou rovněž poprvé vybavena technologií vylepšující srozumitelnost hovorů při větru a také v obecně rušném prostředí. Pořídit si je budete moci v černé, kouřově bílé a výrobce oznámil, že uvede i limitovanou edici v cypřišově zelené.

ČTĚTE TAKÉ:

Nové mikrofony umístěné kolem sluchátek snímají zvuky ze všech stran, ty nežádoucí umí „odmazat“ a odfiltrují se i ruchy v kanceláři. Při přímé komunikaci s lidmi v okolí není nutné sundávat sluchátka a lze – po stisku tlačítka – spustit režim, který vám do uší vpustí zvuky zvenčí, včetně vlastního hlasu.

Bezdrátovou komunikaci zajišťuje technologie Bluetooth 5.1, výdrž na akumulátor je udávána na až 24 hodin poslechu a telefonování, dobíjení je vyřešeno pomocí symetrického konektoru USB-C a doba, při zcela vybitém akumulátoru, má být 2,5 hodiny. Šikovná je možnost poslechu přes dodaný adaptérový stereo kabel (jack 2,5 mm na jack 3,5 mm) a pro bezpečné přenášení dostanete kožené pouzdro.

 

Číst 660 krát Naposledy změněno neděle, 01 říjen 2023 18:04