neděle 28 duben 2024
Text Size

Bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort Headphones: vylepšené potlačení ruchů, výdrž až 24 hodin

Od 10. října bude ke koupi novinka vybavená technologií ANC s aktivním potlačením okolních zvuků, ruchů (co to je), která postupně nahradí model QC 45. Zachovává design, má mít vylepšenou reprodukci i zmiňované ANC a také vyšší výdrž na baterie. Foto: Bose

Bezdrátová sluchátka Bose QC Headphones (9.990 Kč), tak se nyní oficiálně jmenují, jsou rovněž poprvé vybavena technologií vylepšující srozumitelnost hovorů při větru a také v obecně rušném prostředí. Pořídit si je budete moci v černé, kouřově bílé a výrobce oznámil, že uvede i limitovanou edici v cypřišově zelené.

ČTĚTE TAKÉ:

Nové mikrofony umístěné kolem sluchátek snímají zvuky ze všech stran, ty nežádoucí umí „odmazat“ a odfiltrují se i ruchy v kanceláři. Při přímé komunikaci s lidmi v okolí není nutné sundávat sluchátka a lze – po stisku tlačítka – spustit režim, který vám do uší vpustí zvuky zvenčí, včetně vlastního hlasu.

Bezdrátovou komunikaci zajišťuje technologie Bluetooth 5.1, výdrž na akumulátor je udávána na až 24 hodin poslechu a telefonování, dobíjení je vyřešeno pomocí symetrického konektoru USB-C a doba, při zcela vybitém akumulátoru, má být 2,5 hodiny. Šikovná je možnost poslechu přes dodaný adaptérový stereo kabel (jack 2,5 mm na jack 3,5 mm) a pro bezpečné přenášení dostanete kožené pouzdro.

 

Číst 644 krát Naposledy změněno neděle, 01 říjen 2023 18:04

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.