Vytisknout tuto stránku

Autokamera Mio MiVue J756DS: v kompletním balení a za výbornou cenu

Přední i zadní kamera, která prý „takřka není vidět“ (možná instalace za zpětné zrcátko) má obsahovat všechny potřebné bezpečnostní funkce, od ochrany auta po zaparkování a nesmazatelného natáčení po nehodě, přes přenos dat přes Wi-Fi, až po pokročilé upozorňování na radary a rychlostní úseky. Foto: Mio

Balení se skládá z přední i zadní autokamery s optikou Sony Starvis, které doplňuje Mio MiVue SmartBox zajišťující podporu aktivního parkovacího režimu s detekcí pohybu, cigaretová nabíječka, držák a mj. i osm metrů dlouhý kabel k zadní kameře. Cena za kompletní balení, včetně zadní kamery T35 má být od 5.000 Kč.

K TÉMATU:

Nahrávání je v rozlišení Full HD pro přední i zadní kameru, k dispozici je integrovaná Wi-Fi (přenos souborů plus aktualizace), inteligentní parkovací režim s detekcí pohybu, tzv. superkapacitor s vysokou odolností a mechanika paměťové karty MicroSD (max. 256 GB).

Samozřejmostí je česká a slovenská lokalizace, upozornění na rychlostní radary a úseková měření s bezplatnou a pravidelnou aktualizací databáze.

Číst 262 krát Naposledy změněno neděle, 24 březen 2024 19:16