Vytisknout tuto stránku

Samsung Gear S a Samsung Gear Circle: hodinky a sluchátka à la…

Nová generace chytrých hodinek nabídne nejen prohnutý displej a telefonování, ale také Wi-Fi a Bluetooth, sluchátka pak magnety u náušníků díky kterým se dají spojit a ponechat kolem krku jako náhrdelník.  AKTUALIZOVÁNO

Foto: Samsung

AKTUALIZOVÁNO, 1. 9., 11:05 h - doplněny fotografie Gear Circle

ČTĚTE TAKÉ: test Samsung Gear Fit, Gear 2 Neo a Gear 2

 

Sluchátka, která si budete moci koupit – stejně jako hodinky – od října (ceny nebyly oznámeny) – se navíc, při příchozím hovoru, nebo při upozornění na nějakou událost, rozvibrují. Pokud tedy budou s telefonem spárovány přes Bluetooth. Zajímavé je, že přes ně jdou zadávat i hlasové příkazy (poznámka redakce: není jasné, zda v češtině). 

Hodinky Samsung Gear S mají – stejně jako předchozí modely – displej typu OLED a možnost vlastního nastavení displeje. Mají i vyměnitelné řemínky a řadu funkcí zaměřených na zdraví. Jako zabudované multisenzory, GPS, podporu aplikace S Health a také „Nike+ Running“. Tento program dovoluje zaznamenávat běžecká cvičení bez použití chytrého telefonu. 

Vedle zmiňovaného Bluetooth a WiFi nabízejí hodinky také 3G připojení (mají vlastní SIM kartu, jak je vidět na fotografii níže), což má výhodu v tom, že můžete být informováni i v okamžiku, kdy se od svého chytrého telefonu více vzdálíte. Na příchozí zprávy můžete odpovídat pomocí klávesnice, můžete ale také zadávat hlasové příkazy využitím funkce S Voice. Dokonce lze i telefonovat a synchronizovat data buď přes 3G nebo přes Bluetooth. 

 

Sluchátka Samsung Gear Circle

 

 

 

Hodinky Samsung Gear S 

 

 

 

Číst 4395 krát Naposledy změněno středa, 02 září 2015 22:32