Vytisknout tuto stránku

Pixee TV pro kamerové systémy míří do Samsung TV

Od června najdete v chytrých televizorech Samsung software pro práci s kamerovým systémem, který dovoluje řadu funkcí, včetně například kumulovaného náhledu více kamer, přepínání mezi nimi či posunu po časové ose a exportů záznamu. 

Foto: Samsung

Služba Pixee TV je kloudovým řešením určeným jak pro provozování domácího, tak i firemního kamerového systému, které je funkční 24 hodin denně. Cena služby se odvíjí od počtu kamer, jejich rozlišení atd. a na webových stránkách Pixee TV si ji můžete interaktivně navolit.

Doposud ji její uživatelé měli k dispozici pouze jako webovou aplikaci a aplikaci pro chytré telefony. Nyní je k mání i jako widget pro Smart TV Samsung, přičemž ji mohou využívat nejen majitelé nejmodernějších přístrojů s operačním systémem Tizen, ale i těch starších vyráběných od roku 2013, včetně.

Hlavní výhodou služby je -- vedle řady náhledů či možnosti seskupování kamer -- kompletní řešení (je jedno, jaké typy a jakou značku kamery připojíte) bez toho, aniž byste u sebe doma potřebovali diskové pole apod.

Číst 4024 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:34