Vytisknout tuto stránku

Doba koronavirová: Obnovená německá Bundesliga už o víkendu

Po přestávce způsobené pandemií se na televizní obrazovky – jako vůbec první z velkých soutěží –  vrací německá fotbalová liga. A můžete ji vidět i u nás…

Foto: FC Bayern Mnichov

 

Český televizní operátor Telly (původně Digi TV), přinese fotbalovým fanouškům většinu zápasů první a druhé německé fotbalové ligy na stanicích Digi Sport 1 až 3, a to ve vysokém rozlišení (HD).

Pokud chcete utkání sledovat a nejste zákazníky Digi TV, můžete si pořídit některý z přechodných denních balíčků a měli byste mít – podle operátora – vystaráno. Na jeden den vás sportovní balíček přijde na 80 Kč, na dva dny na 100 Kč a na tři dny na 150 Kč. Balíčky lze objednat on-line, dostupné mají být okamžitě a k dispozici budou pouze pro sledování přes aplikace Telly například na Samsung Smart TV, televizorech s Android TV a také třeba přes počítač či mobil.

Obnovená sezóna německé ligy startuje v sobotu 16. května šesti zápasy, dvě utkání, včetně souboje Union Berlín vs. Bayern, se budou hrát v neděli a 26. kolo zakončí pondělní dohrávka mezi Brémami a Leverkusenem.

Všechny zápasy se do konce této sezóny budou hrát bez diváků v ochozech.

 

Číst 1944 krát Naposledy změněno čtvrtek, 28 květen 2020 15:21