sobota 27 duben 2024
Text Size

Zabetonovaný Vodafone

Kam vstoupila noha Francouze, tam je draho. To je stará známá cestovatelská pravda. Nevím, co mě to napadlo přejít k Vodafonu… Ilustrace: archiv autora

Tedy přestup na tuhle mobilní síť byl snadný, reakce po oznámení, že chci pryč pomalu okamžitá (s T-Mobilem se to už fakt nedalo vydržet) a O2 se ozvalo až tuším druhý den.

To je ale asi tak všechno kladné, co se dá říci i když vlastně ještě jedna věc – služby Vodafonu fungovaly výtečně, ale jen do té doby, než jsem zjistil, že potřebuji přístup na zákaznickou linku!

Nejprve to po mě chtělo jakési heslo PIN (standardně to jsou 4 čísla, u Vodafonu 6) a když jsem ho neměl (obsahovala ho asi 2 roky stará a už dávno vymazaná SMS) tak po mě linka chtěla jakési tuším dvanácti místné číslo napsané kdesi v balíčku, který jsem tenkrát obdržel a který skončil…

Je zbytečné vás zatěžovat tím, jak to pokračovalo. Ve výsledku, ale stokrát nic umořilo i natolik trpělivého osla, jakým jsem já.

Vyšuměl jsem a chtěl skončit, ale…

Opět vás nebudu trápit, ale ti chytráci od zabetonovaného Vodafonu do poslední chvíle tvrdili, že OKU nepotřebuji a ČVOP, které mi zaslali je správné (proč jsou čísla pro přenos dvě, jsem stále nepochopil). A že to u O2 ke kterému přecházím nemohou najít, je jejich problém!

Pardon „milý Vodafoune“, že ti už vůbec nevěřím. Potažmo když se navíc ukázalo, že chyba byla u tebe.

Mimochodem Vodafone si na odpověď na požadavek vyhrazuje 7 dnů. Ještě chvíli a bude konkurovat českému státu…

 

Číst 337 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.