sobota 27 duben 2024
Text Size

Aplikace HBO Max stále není v Česku ke stažení, ale...

Na oficiálním tržišti aplikací Google Store jsem ji při přístupu z několika zařízení nenašel, pokud to trochu obejdete uvidíte… Snímky: autor z Google Store

HBO Max mělo v Česku startovat v únoru 2022, jak to nyní vypadá, resp. jak jdou neoficiální zprávy, bude zpoždění minimálně měsíční, ale jak říkám, nic není potvrzeno a i kdybych věděl s určitostí, říci nic nemohu, protože sliby jsou sliby (tedy alespoň v mém případě).

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max dorazí 8. března. A bude levné

 

Pokud na Google Store obejdete „Česko“, uvidíte snímky, které jsem pro vás připravil. Jak ale bude on-line videotéka (VoD) skutečně v Česku vypadat a hlavně pro jaká zařízení bude k dispozici, nevíme. Pokud bude vypadat takto znamená to, že dosavadní skvělé dělení na filmy, seriály a děti, jaké má HBO GO, vezme za své. Pokud chcete rozdíl, podívejte se na nesmyslné dělení a problematické ovládání, včetně vyhledávání, u Amazonu nebo u Netflixu.

To je skutečně nálož!

A ještě drobnost: HBO Europe na můj dotaz odpovědělo, že se omlouvají a že mám vydržet, což se dá pochopit, takže „vydržme!“

A těšme se! Zadlužený Netflix s většinou hodně mizerným obsahem se asi moc netěší stejně, jako se netěší na úplné rozjetí Disney+.

 

Číst 1534 krát Naposledy změněno pondělí, 14 únor 2022 11:17

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.