čtvrtek 2 květen 2024
Text Size

Značka Yenkee pro běžné i náročné uživatele nejen v domácí kanceláři

Z novinek jsem pro vás vybral něco ergonomického, včetně speciální vertikální myši, a nějakou tu klasiku. Všechna zařízení jsou určena pro praváky. Foto: Yenkee

Vertikální myš (foto v úvodu) má podporovat přirozenou polohu zápěstí a působit tak preventivně proti případným zdravotním problémům. Yenkee YMS 5030 ErgoSnug přijde na 499 Kč a je navržena pod úhlem 65°. Výška byla zvolena s ohledem na co nejoptimálnější polohu zápěstí. K dispozici má šest tlačítek, citlivost můžete nastavit až do 1.600 DPI.

Yenkee YMS 5030 ErgoSnug se připojuje přes adaptér pro USB-A nebo USB-C, napájena je jedinou tužkovou baterií typu AA.

ČTETE TAKÉ: Hravé klávesnice a myši Logitech Studio Pop

 

Yenkee YMS 5050 Shell.

Ergonomická bezdrátová myš Yenkee YMS 5050 Shell (499 Kč) má opět díky svému tvaru podporovat přirozenou polohu zápěstí, je ale také kompaktní, takže si ji prý můžete vzít sebou i na cesty. Má šest tlačítek, včetně rolovacího, DPI lze opět přepínat až do 1.600. K počítači se připojuje kombinovaným bezdrátovým adaptérem typu USB/USB-C. Napájení obstarává jedna tužková baterie (AA).

 

Yenkee YKM 2009CS Manta.

Jak vidíte ze snímku, bezdrátová ergonomická sada Yenkee YKM 2009CS Manta (999 Kč) je určena pro profesionály, klávesnice má být tichá a vyrobená z prvotřídních materiálů. Vše je určeno jako doplněk k počítačům s Windows 7/8/10 nebo Mac OS X. Připojení obstará bezdrátový adaptér pro USB.

 

Jako doplněk ještě zmíním opět bezdrátovou tentokráte nízkoprofilovou sadu myši a klávesnice Yenkee YKM 2008CS Tribe (999 Kč) pro Windows 7/8/10 nebo Mac OS.

 

Číst 863 krát Naposledy změněno pondělí, 31 leden 2022 13:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.