neděle 28 duben 2024
Text Size

Programová služba JustWatch zavedla Lepší.TV i Voyo

Mezinárodní průvodce světem streamování podávající, pro své uživatele, informace o nejrůznějších vysílaných pořadech se dohodla s několika dalšími provozovateli českých IPTV/VoD. Foto: autor

JustWatch je služba kladoucí si za cíl pomoci svým uživatelům najít pořady právě pro ně. Její součástí je několik desítek nejrůznějších placených on-line video služeb typu VoD (např. Canal+, Disney+, HBO Max či Netflix), dále služby volně dostupné a také některé IPTV (internetové televize, resp. kombinované s videotékami). Z našich luhů a hájů jde už dlouho o O2 TV, nejnověji pak také o Lepší.TV, prima+ a zejména českou videotékovou jedničku – Voyo.

K TÉMATU:

JustWatch podle vlastních údajů využívá více než 20 milionů uživatelů měsíčně ve zhruba 100 zemích světa. V České republice pak má, podle prohlášení pro digirevue.cz, 200.000 až 250.000 uživatelů měsíčně (počátek roku 2024).

 

Číst 264 krát Naposledy změněno pondělí, 12 únor 2024 18:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.