sobota 27 duben 2024
Text Size

Vysavač Tapo RV20 Mop: zajede i pod pohovku i když ne tu moji

Nový robotický vysavač vysává i vytírá, a to, podle zaslané tiskové zprávy, díky nízkému provedení i na hůře dostupných místech. Má ale také široké kartáče a regulovatelný sací výkon. Foto: TP-Link

Vysavač pracuje s navigačním systémem typu Lidar (laserový, měření podle odražení od snímaného objektu) a představuje kombinaci tradičního vysavače a mopu doplněného od dvojité boční kartáče o průměru 17 cm. Díky výšce 78 mm zvládne uklidit i pod řadou nábytku, hlučnost je udávána na maximálně 51 dB.

ČTĚTE TAKÉ:

 

Příjemnou funkcí je automatická úprava sacího výkonu podle druhu povrchu, celkově vzato je k dispozici 19 možností. Metodu úklidu si však může obsluha přizpůsobit i sama prostřednictvím aplikace.

Nádrž na vodu pojme 300 ml a výrobce udává, cituji, že… „díky velké mopové podložce lze bez potíží čistit i rozlitou šťávu, zaschlou omáčku či džem. Podložku pak stačí jen omýt a znovu použít.“

Akumulátor s kapacitou 2.600 mAh má umožnit tříhodinový úklid, před vybitím by se měl vysavač sám odebrat k nabíjecí stanici a po dobití pokračovat tam, kde práci přerušil.

Číst 243 krát Naposledy změněno středa, 14 únor 2024 18:30

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.