Vytisknout tuto stránku

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone X5 s nebývalou výdrží a rádiem

Za 1.390 Kč je tu, cituji, „…mimořádně odolný a spolehlivý tlačítkový telefon pro extrémní podmínky a náročné situace“. Jinak řečeno: určen je pro práci i za hodně ztížených podmínek a také třeba jako druhý telefon třeba když jdete na kolo, apod. Foto: Evolveo

Mobil má pogumovaný povrch, krytí IP68 (co to je) a v pohotovostním režimu má vydržet až tři týdny. Velkou výhodou je v tomto okamžiku také výměnný akumulátor typu Li-Ion s kapacitou 2.500 mAh. Ten se dobíjí přes moderní konektor USB-C, doba je udána na 3 hodiny.

ČTĚTE TAKÉ:

Telefon si můžete vybavit dvěma SIM (nano SIM), barevný displej má úhlopříčku 6,1 cm (2,4"), rozlišení 240 x 320 bodů a má mít „zvýšenou odolnost proti poškrábání a tlaku“. Zabudováno je tlačítko SOS, které automaticky vytáčí předvolená čísla (až pět) a odešle na ně i nouzovou zprávu. Uložit můžete až 500 kontaktů, SMS zpráv může být až 100 a je tu také osm rychlých voleb pro snadné vytáčení blízkých osob.

Za pozornost stojí i svítilna s LED o které výrobce hovoří, že je „silná“ (výkon neudán) a rozhlasový přijímač VKV/FM, který hraje i přes reproduktor. Vše je doplněno přehrávačem hudby, jednoduchým fotoaparátem, kalendářem, budíkem, poznámkami či kalkulačkou.

V ceně dostanete sluchátka, dobíjecí adaptér a paměť si můžete rozšířit přes mechaniku karty MicroSD (až 32 GB).

Eolveo StrongPhone X5 má rozměry 58 x 135 x 18 mm, hmotnost včetně baterie je 160 g.

Číst 246 krát