Vytisknout tuto stránku

Logitech Ultrathin pro iPad: sháníte solidní kryt?

Pro Apple iPad Air, iPad mini a iPad mini s Retina displejem je určen nový kryt s klávesnicí o němž jeho výrobce, společnost Logitech tvrdí, že je nejprodávanější na světě.  

Foto: Logitech

 Nový Ultrathin, podobně jako jeho předchůdce, tvoří druhou polovinu tabletu, která se připojuje magnetickými úchyty. Nyní je však tenčí (6 mm) a lehčí (cca dvě třetiny hmotnosti iPadu) a novinkou je také nový slot pro zasunutí tabletu, který lze následně naklápět v různých úhlech.

Jak vidíte z fotografií níže, z iPadu se vlastně stane něco jako mini notebook.

A parametry? Klávesnice komunikuje přes Bluetooth (odkaz se otevírá do nového okna) a na jedno nabití vydrží až tři měsíce, přičemž akumulátor lze dobíjet přes kabel s konektorem Micro USB, který je součástí dodávky.

Kryt je vyroben z hliníku se stejnou povrchovou úpravou jako iPad a jak vidíte níže (či na obrázku v perexu), prakticky je od sebe nerozeznáte.

Verze pro iPad Air má rozměry (švh) 240 x 6 x 174 mm a hmotnost 320 gramů, verze pro iPad mini, iPad mini s Retina displejem 200 x 6 x 140 mm (švh) a hmotnost 220 g.

Logitech Ultrathin by měl být ke koupi v červnu a pro iPad Air přijde na 2.769 Kč, pro iPad mini a iPad mini s Retina displejem na 2.199 Kč. 

 

 

 

 

 

Číst 4131 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:12