Vytisknout tuto stránku

Lenovo Vibe Band VB10: chytrý náramek s displejem z elektronického inkoustu a parádní výdrží

Vedle mobilu Lenovo P90 s nejnovějším procesorem Intel Atom a pokročilým modemem pro LTE (viz foto níže) uvádí tato čínská značka sportovní náramek s týdenní provozní dobou.  

Foto: Lenovo

 

Co to je elektronický inkoust se dozvíte zde (odkaz se otevírá do nového okna).

 

Lenovo VB10 (89 USD, tj. cca 2.200 Kč) s displejem založeným na technologii elektronického inkoustu (e-ink) a dlouhou výdrží baterie zakončuje sestavu nově uvedeného příslušenství této značky pro mobilní telefony. 

Je navržen pro nošení typu 24/7, tedy neustálé, jeho displej a Bluetooth jsou neustále zapnuté (zobrazení jde nastavit do několika režimů – viz fotografie) a je také vodě odolný. 

Na náramku spolupracujícím s mobilním zařízením se systémy Android či iOS můžete přijímat upozornění na hovory, SMS zprávy, události na sociálních sítích a také zobrazovat nejrůznější fitness funkce. Displej má za tímto účelem vyhrazeno místo pro až 150 znaků. Displej typu E-Ink je navíc vždy dobře čitelný, a to i za přímého slunečního světla. 

 

 

 

 

 

Lenovo P90 využívá kombinace nejnovějšího 64bitového procesoru Intel Atom Z3560 s pěti pásmovým modemem Intel XMM 7262 podporujícím LTE-Advanced FDD & TDD. 

 

Číst 4229 krát Naposledy změněno úterý, 13 leden 2015 04:30