Vytisknout tuto stránku

Lenovo Vibe Shot: fotoaparát s mobilem, nebo mobil s fotoaparátem?

AKTUALIZOVÁNO  Kombinace chytrého telefonu a fotoaparátu v tenkém těle s hliníkovým rámem přichází v červené, bílé nebo šedé barvě vždy s optickou stabilizací čoček, tříbarevným bleskem a prý i s plnohodnotným snímačem s poměrem stran 16:9. 

Foto: Lenovo

AKTUALIZOVÁNO, 3.8.2015, 18:15: Kompletní technické parametry v češtině si stáhnete zde (externí odkaz, PDF).

Další fotografie na redakčním Facebooku zde (externí odkaz, nové okno).

 

Zabudován je Full HD displej typu IPS s úhlopříčkou 12,7 cm (5") krytý sklem Corning Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon se 64bitovou architekturou a frekvencí 1,7 GHz, 3 GB RAM, 32 GB na vnitřním flash disku a operační systém Android 5.0. Díky mechanice karty microSD můžete využít rozšíření až o dalších 128 GB!

Pro pohodlnější pořizování fotografií je k dispozici mechanické tlačítko spouště, kterým lze také přepnout telefon do foto režimu. K dispozici je i infračervené ostření, přednastavené režimy Smart, či pokročilejší Pro, a také zcela nový, tříbarevný LED blesk.

Díky dvěma mechanikám SIM karet je možné v jednom zařízení spojit pracovní i soukromý telefon, nechybí vysokorychlostní připojení systému LTE (4G), které se rychle zavádí i u nás a přední fotoaparát s 8 mil. pixely (zadní má 16).

Lenovo Vibe Shot (Z90a40) bude na českém trhu ke koupi od srpna za 10.999 Kč.

 

 

 

Číst 4773 krát Naposledy změněno úterý, 08 září 2015 14:12