Vytisknout tuto stránku

Indesit IFWS 3841 JH: vybavené, ale levné trouby i pro začátečníky a mladé manžele

Značka si klade za cíl nabízet, cituji, „spolehlivé a dostupné spotřebiče s jednoduchým ovládáním… …třeba pro začínající páry nebo mladé rodiny.“ Foto: Indesit

Společnost Indesit uvedla několik novinek, včetně Indesit IFWS 3841 JH za 5.999 Kč (černá, nebo nerez, šířka i výška 60 cm). Jde o klasické vestavné trouby ovšem se značným objemem (71 litrů) obohacené o parní funkce používané nejen k úpravě pokrmu, ale také k údržbě vnitřních prostor. Základem jsou ovšem klasické funkce, jako horký vzduch, gril, rozmrazování, příprava pizzy, ventilátor či statické pečení. Vše doplňuje úsporné pečení bez vysušení pokrmu a firemní technologie Turn & Go nabízející více než stovku pokrmů, které trouba automaticky upeče při teplotě 180 °C, a to bez jejího předehřívání. 

K TÉMATU: Nálož novinek Mora – levné trouby mají objem 77 litrů, spoustu programů, včetně parních, a také smažení bez tuku

Vše doplňuje možnost přidat páru (od pečeně a ryb, přes zeleninu až po dezerty) a voda se lije do prolisu na dně chladné trouby. Vybrané recepty pak najdete přímo na vnitřní straně dvířek (foto) a také v mobilní aplikaci.

Nové pečící trouby doplňují důležité maličkosti jako sklopné grilovací těleso pro lepší čistění, tzv. „Eco horký vzduch“ (rovnoměrné rozložení tepla kolem pokrmu se zachováním správné míry hydratace) a funkce pro pečení zmrazených polotovarů aniž byste jej museli předem rozmrazovat a troubu předehřívat. Nechybí ale ani udržování pokrmu v teple a vyjímatelné sklo dvířek.

Novinky už jsou ke koupi na českém trhu.

 

Číst 1160 krát Naposledy změněno neděle, 24 duben 2022 12:03