Vytisknout tuto stránku

Samsung představil tvrďácký tablet Galaxy Tab Active4 Pro

Výrobce mu říká „univerzální“ a hovoří o něm, že „…zdaleka nepatří jen do kanceláře.“ Splňuje i vojenský standard… Foto: Samsung

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro (cena neoznámena) je o odolnosti a výrobek používá sklo Corning Gorilla Glass 5 a plní nejen IP68 (co to je, pamatujte, že jde o sladkou vodu, prach/písek je jedno), ale také vojenský standard MIL-STD-810H potvrzující ochranu proti nárazu při pádu z výšky až 1,2 m, vysoké nadmořské výšce, vlhkosti, kapkám slané mořské vody, atd. Vše doplňuje firemní zabezpečení platformou Samsung Knox.

K TÉMATU:

Odolné věcičky s vojenskou certifikací – mobil Cat S53 5G a mobilní hotspot s powerbankou Cat Q10 5G

Powerbanka Lamax Journey (test) – Odolná energie na všechny způsoby a dokonce i s lampičkou

Tablet s perem, Dolby Atmos, se dvěma mikrofony, programovatelnou klávesou a čtečkou otisků prstů v postranním tlačítku je desetipalcový, displej má tedy úhlopříčku 25,6 cm (10,1"). Rozlišení displeje typu LCD (TFT) je zhruba Full HD (1.920 x 1.200 bodů), zabudován je osmi jádrový procesor a 4 GB paměti RAM plus 64 GB na vnitřním disku nebo 6 GB RAM a 128 GB. Úložný prostor můžete rozšířit o až 1 TB prostřednictvím mechaniky paměťové karty MicroSD. Tablet obsluhuje operační systém Android 12, k dispozici je 5G, 4G/LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC a také několik navigačních systémů, včetně GPS.

Rozměry tabletu jsou 243 x 170 x 10 mm (švh), hmotnost 670 gramů.

 

Číst 1213 krát