středa 26 červen 2024
Text Size

Ocenění iF Design Award 2024 pro přenosný laserový projektor ViewSonic M10

V prosinci představený Full HD projektor (odkaz níže) pracuje s trojicí laserových zdrojů v provedení RGB, zvuk obstarala značka Harman Kardon. Foto: ViewSonic

Kompaktní projektor má, podle výrobce, posunout hranice přenosné projekce na čemž se má podílet nejen laserový zdroj, ale také 100% pokrytí barevného gamutu podle BT.2020. Výhodou mají být rovněž,cituji, „…inteligentní funkce automatického nastavení pro bezproblémové používání“ po přenesení projektoru.

K TÉMATU: Další informace, plus fotogalerie, k projektoru ViewSonic M10 (externí odkaz, Televizní web)

Design má spojovat eleganci s funkčností, je tu kovový povrch a možnost promítat přímo na strop. Instalaci napomáhá automatická horizontální a vertikální korekce lichoběžníkového zkreslení a automatické ostření.

Generální ředitel divize projektorů a LED displejů společnosti ViewSonic, Dean Tsai, dodává: „Projektor M10 je navržen tak, aby pozvedl úroveň domácí zábavy a poskytl pohlcující zážitek v kinematografické kvalitě v pohodlí vlastního domova. Jeho ohromující barevný výkon nastavuje nové měřítko toho, co mohou uživatelé očekávat od přenosných projektorů.“

 

Číst 279 krát Naposledy změněno středa, 01 květen 2024 18:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.