Vytisknout tuto stránku

Robotický vysavač Sencor SRV 9150 s lidarem a dezinfekcí UVC-C

Vysavač si pamatuje parametry úklidu pro až pět různých prostor, není omezen velikostí podlahové plochy a využívá také UV světla v pásmu UV-C. Foto: Sencor

Sencor SRV 9150 (9.999 Kč) se orientuje, resp. mapuje prostor za pomoci Lidaru (co je to – Wikipedie), a doplňuje ho gyroskopem, infračervenými senzory a čidly pro detekci schodů a dalších překážek. Automatický vysavač si poradí s prahy a přejezdy mezi podlahami o výšce až 15 mm a zvládá jak suché vysávání, tak vytírání. Vedle toho průběžně dezinfikuje světlem UV, resp. UV-C, ničí tedy i viry, a k dispozici je i filtr HEPA.

ČTĚTE TAKÉ:

Pamatuje si, kde má dobíjecí stanici a sám si k ní zajede pro načerpání další energie (vydrží až 120 min.). Poté pokračuje tam, kde přestal. Využít můžete i časového plánu pro jeden či více dní v týdnu, zvolit lze ale také pouze na víkendy či den/noc. A můžete si rovněž nastavit výběr místností, které chcete uklízet.

Sencor SRV 9150 je vybaven hlavním rotačním kartáčem pro vysávání koberců a tvrdých podlah, jsou tu ale také postranní rotační kartáče pro rohy a aplikace Sencor Home dovoluje nastavit úklidovou nebo naopak zakázanou zónu, virtuální zeď, režim vysávání nebo vytírání, apod.

Nádoba na suché vysávání má objem 600 ml, nádoba na vytírání vodou s případným nepěnivým detergentem má objem 350 ml a tři stupně výkonu pumpy.

 

Číst 851 krát